Snelle installatie     ✔ Gratis persoonlijk advies      ✔ Installatie door gecertificeerde monteurs

Laadpaal Alfen

De laadpalen van Alfen zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook kwalitatief een van de beste merken op de markt. 

Alfen laadpaal

De laadpalen van Alfen hebben een strak design en zijn zeer gebruiksvriendelijk. De Alfen laadpalen zijn onderverdeeld in diverse uitvoeringen. De Alfen Singe S-line, Alfen Pro-Line en de Alfen Double Pro-line. Met de Alfen laadpaal Double Pro-line kunnen er twee auto’s tegelijk opgeladen worden.

Alfen

Alfen laadpaal installeren

Met de laadpalen van Alfen laad u gemakkelijk en snel uw elektrische auto op. De Alfen laadpalen zijn verdeeld in twee uitvoeringen: de laadpaal Alfen S-line en de laadpaal Alfen Pro-line.

De Alfen laadpalen staan niet alleen bekend om hun goede kwaliteit, maar ook om het mooie design. De laadpalen kunnen zowel aan de muur als aan een paal bevestigd worden. 

Het laadvermogen van de Alfen Eve Single S-line is 11 kW en van de Pro-line uitvoering 22 kW.

Laadpaal aan huis
Elektrisch rijden is helemaal van deze tijd! Daar hoort natuurlijk een laadpaal aan huis bij om het laden van uw elektrische auto zo makkelijk mogelijk te maken. Door een laadpaal aan huis te plaatsen hoeft u niet meer opzoek te gaan naar een elektrische laadpaal in de buurt, waarbij de kans ook nog eens aanwezig is dat deze bezet is. 

Beste laadpaal
De Alfen laadpaal valt volgens ons onder het segment van de beste laadpalen op de markt. De Alfen laadpalen zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook gebruiksvriendelijk waardoor het laden nóg gemakkelijker is. 

Laadpaal Den Bosch
Ons bedrijf zit gevestigd in Den Bosch. Brabanders houden van transparantie en Laadlokaal ook. Bent u opzoek naar installateurs voor een laadpaal in Den Bosch? Dan zit u bij ons op het juiste adres! Wij komen graag bij u thuis of op kantoor een laadpaal installeren, met uiteraard onze Bossche gezelligheid.

Makkelijk en snel laden

Dat doet u met een laadpaal van laadlokaal!

×

Hallo! Chat met ons, wij helpen je graag verder.

×