Snelle installatie     ✔ Gratis persoonlijk advies      ✔ Installatie door gecertificeerde monteurs

Een laadpaal aan huis?

Altijd een volle auto, wel zo makkelijk! Je elektrische auto zelf aan huis kunnen opladen, aan je éigen laadpaal. Ideaal!

Altijd plek om te laden

Goedkoper laden dan aan een openbare laadpaal

Installatie vanaf €339,-

Elektrische auto thuis opladen

Wat is het verschil tussen 1-fase en 3-fase laden? Welke laadpaal is het beste? Welke aansluiting heb ik thuis? Wat kost een laadpaal? We begrijpen dat je vol met vragen zit, daarom geven wij altijd eerst persoonlijk advies. Gratis. Omdat wij jou willen helpen met de beste laadpaal voor thuis. Wij beschikken over de technische kennis, zodat jij alleen nog maar de keuze hoeft te maken. 

 

 

Eigen laadpaal aan huis

Geen zorgen! Wij regelen álles voor je. Samen kijken we welke laadpaal het beste bij jouw elektrische auto past. Na de installatie bespaar je direct op kosten, je betaalt thuis namelijk je huidige tarief van de energieleverancier wat veel voordeliger is als bij een publiek laadstation. Zonde van het geld om dus langs de weg te blijven laden. Kijk, dat is dus nóg een goede reden om vandaag nog gratis advies te vragen. 

 

 

Wat kost een laadpaal aan huis?

Wij installeren al vanaf €339,- incl. btw. 

^

Installeren en plaatsen laadpaal;

^

Voorrijkosten;

Vaak moet de meterkast omgebouwd worden en een aardlekautomaat geïnstalleerd worden, in dat geval kost een laadpaal installatie thuis gemiddeld €575,-.

 

 

×

Hallo! Chat met ons, wij helpen je graag verder.

×