Snelle installatie     ✔ Gratis persoonlijk advies      ✔ Installatie door gecertificeerde monteurs

Webasto Pure II

De Webasto Pure is dé laadpaal voor thuis.
Hoge kwaliteit voor een zachte prijs, wie wil dat nou niet? Hieronder staan de belangrijkste eigenschappen voor u opgesomd.

Webasto laadpaal

De Webasto laadpaal in ons assortiment is tevens ook de goedkoopste laadpaal. Hoge kwaliteit voor een zachte prijs!

Webasto

Webasto laadpaal installeren

Met de Webasto laadpaal kunt u uw elektrische auto makkelijk en snel opladen. Een Webasto laadpaal installeren gaat snel en gemakkelijk door onze gecertificeerde monteurs. De laadpaal van Webasto kan zowel aan de muur worden gemonteerd, of aan een paal. Net wat voor u de beste oplossing is.

De Webasto Pure II laadpaal is een van de goedkoopste laadpalen op de markt, en tevens ook de goedkoopste laadpaal die wij aanbieden. Door het plug-and-charge-karakter van dit systeem is er geen abonnement nodig. En wordt vergrendeld door middel van een sleutel. Deze laadpaal wordt gemaakt in Duitsland en is van hoge kwaliteit. En dit voor een zacht prijsje!

Het laadvermogen van de Webasto Pure is 11 kW en is stapsgewijs instelbaar tussen 3,7 kW en 11 kW.

Laadpaal thuis
Het is niet meer weg te denken: een laadpaal thuis. Begrijpelijk, want wie elektrisch rijdt, wil ook een laadpaal thuis. Dit maakt elektrisch rijden niet alleen aantrekkelijker, maar ook makkelijker. 

Elektrisch laden met laadpaal: hoe makkelijk gaat dat?
Thuis laden met een elektrische auto is ideaal! Een laadpaal aan de muur of een laadpaal op een paal, bij laadlokaal is het allemaal mogelijk. Wij willen dat elektrisch laden van uw auto makkelijk gaat. 

Goedkope laadpaal
Bij laadlokaal bieden we zowel goedkope laadpalen aan, als laadpalen van een hogere prijsklasse. De Webasto valt onder een van de goedkoopste laadpalen, dit is dan ook de goedkoopste laadpaal in ons assortiment.

Laadpaal Den Bosch
Laadlokaal zit gevestigd in Den Bosch, oftewel: de hoofdstad van Noord-Brabant. Tevens ook de gezelligste stad van Nederland natuurlijk. Bent u opzoek naar een laadpaal installateur in Den Bosch? Dan zit u bij laadlokaal op het juiste adres! Onze laadpaal installateurs komen zelf ook uit Den Bosch. 

Makkelijk en snel laden

Dat doet u met een laadpaal van laadlokaal!

×

Hallo! Chat met ons, wij helpen je graag verder.

×