Snelle installatie     ✔ Gratis persoonlijk advies      ✔ Installatie door gecertificeerde monteurs

Zakelijke laadpaal

Laat jouw organisatie bijdragen aan het milieu én aan de directe omgeving.

Persoonlijk advies

 

Binnen 1 werkdag wordt er contact met je opgenomen


Voordelen zakelijke laadpaal

Een zakelijke laadpaal van laadlokaal heeft de volgende voordelen:

6 maanden gratis Eflux

Stel zelf uw tarief in

Slimme investering voor uw bedrijf

24/7 support

Zakelijke laadpaal op kantoor

Een laadpaal op kantoor is wel zo handig! Elektrische auto’s staan vaak stil op werk, het ideale moment om even bij te laden. Steeds meer ondernemingen kiezen voor een zakelijke laadpaal van Laadlokaal. Efficiënt, smart, en in eigen beheer. Is uw bedrijf al uitgerust met de nodige laadoplossingen?

 

Zakelijk laden aan huis

Thuiswerken is niet meer weg te denken. Het is dus van belang dat er zowel op kantoor als thuis zakelijk geladen kan worden.

Door een zakelijke laadpaal aan huis te plaatsen is het mogelijk voor uw medewerkers om de kosten van het laden te declareren. Waar voorheen de ’tankpas’ werd ingezet, kunt u nu gebruik maken van een laadpas. Door deze te koppelen aan een backoffice zijn transacties inzichtelijk en makkelijk te declareren.

Wat is backoffice?
Een backoffice is de software die ervoor zorgt dat uw transacties (laadgeschiedenis) inzichtelijk zijn en dus makkelijk te declareren.

Wij installeren de backoffice op uw laadpaal, de kosten hiervoor zijn standaard inbegrepen bij het installatiepakket. Voor een zakelijke laadpaal dient u wel een slimme laadpaal nodig te hebben. 

Wat is een slimme laadpaal?
Een slimme laadpaal is verbonden met het internet. Er zitten functies op als: Backoffice, Loadbalancing, RIFD paslezer enz.

Ook kunnen slimme laadpalen voorrang geven aan zonnestroom, uitsluitend laden op zonnestroom of zelfs de stroom in uw auto terug leveren aan het huis, oftewel bidirectioneel laden. 

De internetverbinding middels 4G, WIFI of UTP (afhankelijk van model) zorgen ervoor dat het laadstation zichzelf kan updaten. Zo kunnen functies die in de toekomst beschikbaar zijn ook voor uw reeds aangeschafte laadpaal gelden.

×

Hallo! Chat met ons, wij helpen je graag verder.

×